22.05.2017

В Одесі розстріляли сім’ю бухгалтера порта «Черноморськ»



Невідомі застрелили трьох людей в одному з приватних будинків в Одесі. З будинку не викрали ніяких цінних речей, поліція відкрила справу за статтею "умисне вбивство".


В Суворовському районі Одеси 19 травня 2017 року, в приватному будинку розстріляли сім'ю бухгалтера порту "Чорноморськ". За інформацією ЗМІ загинула бухгалтер Чорноморського порту Наталья, її чоловік і літня мати. Також повідомляється, що тіла жертв виявили родичі, які згодом викликали поліцію.

"19 травня, о 21:00 до Хаджибеївського відділення поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в приватному будинку на вулиці Середній він виявив тіла своїх родичів з ознаками насильницької смерті", — йдеться у повідомленні прес-служби Нацполіції.

У поліції зазначили, що на місці події правоохоронці встановили, що загиблими були 48-річний господар будинку, його 47-річна дружина та їхня 75-річна мати.

"В ході огляду на тілах потерпілих було виявлено тілесні ушкодження у вигляді рублених та вогнепальних поранень голови",- зазначили у відомстві.

За даним фактом розпочато досудове слідство за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) ККУ.

"Правоохоронці встановлюють обставини події та вживають заходів по встановленню та затриманню особи, причетної до вчинення вказаного правопорушення",- зазначається у повідомленні.