06.05.2016

Як колишній міністр Пивоварський остаточно втратив репутацію

Ще за часів перебування на посаді міністра інфраструктури Пивоварський зарекомендував себе як хвалько і базікало. Кількість інтерв'ю Пивоварського обчислювалась сотнями. «Ми робимо», «ми реформуємо», «ми наводимо порядок», «ми вивчаємо», «ми чекаємо результатів» - ось основні тези його виступів в пресі.

Проте жодних реальних результатів Пивоварський не забезпечив. Його перебування на посаді міністра – це не лише ланцюг невиконаних обіцянок і провалених проектів, але й втрачений для реформи галузі час. Не було прийнято жодного реформаторського закона в галузі інфраструктури, він навіть не спромігся сформулювати напрямки реформування.

Жодна його ініціатива - щодо зважування вантажівок, появи нових гравців на ринку авіаперельотів, «Відкритого неба», будівництва бетонних доріг, ремонту автодоріг тощо – не була реалізована. А от якість доріг значно погіршилася.

Єдине, чим запам’ятався Пивоварський – це постійним ниттям про маленьку зарплату. Хоча, цим він, здається, намагався виправдати щомісячну тіньову доплату в 50 тисяч доларів, яку він отримував від представника Адміністрації президента Михайла Бейліна.

11 грудня 2015 р. міністр інфраструктури Андрій Пивоварський вирішив піти з посади і повернутися в бізнес, хоча насправді цю відставку пов’язують із розслідуванням НАБУ кримінальної справи щодо зарплат в конвертах, в якій він є фігурантом.

Пивоварський сказав що повернеться в Уряд, коли йому дадуть гідну зарплату. Втім, він не стримав слова і 4 лютого відкликав свою заяву про відставку і з задоволенням працював на маленькій зарплаті.

На початку березня в ефірі телеканалу "112 Україна" на запитання, чи є у міністра спокуса повернутися в бізнес і чи хотілося йому просто написати заяву і більше ніколи не повертатися в будинок під назвою "Мінінфраструктури", Пивоварський відповів: "Абсолютно, абсолютно - так".

Втім, вже через місяць Пивоварський забув свої слова і наче нічого не сталося повернувся в будинок під назвою "Мінінфраструктури" на посаду радника міністра з невеличкою зарплатою.

Українців не здивуєш брехнею посадовців у вищих ешелонах влади або обманом під час виборчих компаній, але такого щоб високопосадовець настільки стрімко забував свої обіцянки і говорив неправду – неможливо пригадати.

Тому дуже дивують засоби масової інформації, котрі в цієї людини із втраченою репутацією досі беруть якісь коментарі. Будь ласка, не треба цього робити – краще покажіть результати його діяльності у вигляді розбитих автодоріг.

Джерело: http://kraina.name/articles/mnenie/189283-yak-kolishniy-ministr-pivovarskiy-ostatochno-vtrativ/

Читайте ще про Пивоварського: