05.06.2021

Сексуальні збоченці збиралися під офісом президента

Збоченці і содоміти протестували сьогодні проти адекватних українців зі здоровим глуздом, які виступають на захист сім'ї і поважають сімейні цінності та традиційні християнські погляди. 

Кілька десятків агресивних педерастів і лесбіянок біснувалися під гаслом "Тисни, аби не тиснули на тебе". Знову фінансована з-за кордону схиблена на сексуальних збоченнях жменька людей в Україні намагається нав'язати свої правила гри здоровій країні і наклеїти на українських патріотів українофобські ярлики.

Надто абсурдним виглядало цькування психічно хворими збоченцями ментально здорових людей, які прагнуть захистити свою родину, дитину, країну від нав'язування хибних стереотипів про нормальність насадження пропаганди збочень, ідей ЛГБТ і чайлд-фрі. Ті, хто вороже ставиться до одруження, заміжжя, материнства і дитинства, - так саме агресивно ставляться до українців які мають здоровий глузд і намагаються захищати сімейні цінності.

Організаторами шабашу стала низка фінансованих Соросом антиукраїнських організацій, зокрема KyivPride, Інсайт, Українська Гельсінська спілка з прав людини та інші.

В Україні сьогодні поки ще здорове суспільство, яке має імунітет від впливів європейської гендерної політики та пропаганди збочень під прикриттям захисту прав ЛГБТ-спільноти. Українці співчувають хворим людям, які мають фізіологічні чи психологічні проблеми і відносять себе до сексуальних меншин. Якщо вони мають бажання лікуватися й змінюватися, держава має сприяти їм у такій реабілітації. Якщо ж такого бажання люди, що відносять себе до ЛГБТ-секти чи інших неунормованих суспільною мораллю, природою та Богом груп і категорій, не мають, то у їхнє право утаємничених взаємин, що не розповсюджуються на здорову частину суспільства, ніхто втручатися не збирається. 

Обирати з ким і як жити має право кожен сам, але нав'язувати свою схиблену позицію здоровому суспільству – не має права ніхто!

Читайте также: Кто устроил погром возле офиса президента?

Довідка

ЛГБТ-секта є лівацькою структурою, погляди яких розділяли комуністи на початку минулого століття, зокрема всім відомий червоний вождь, що помер від сифілісу В.
Ленін. Ще в 1904 році Ілліч писав, що "раскрепощение духа чувственности…поможет выплеснуть сгусток энергии для победы социализма".

Безліч декретів лобіював та ніс в маси особисто Ленін та тодішня комуністична верхівка, зокрема: «об отмене брака», «об отмене наказания за отношения мужчины с мужчиной». У грудні 1918 року, в Петрограді відбулась демонстрація на честь декрету "Об отмене брака". На честь цієї події центральними вулицями міста ходою пройшлись лезбійки з плакатами «Долой стыд». Того ж року марш повторився, але він пройшов з абсолютно голими активістами-збоченцями, як жіночої, так і чоловічої статі. Як комуністи, так і ЛГБТ-секта, прикриваючись правами, активно знищують інститут сім'ї, нівелюють основи моралі та провадять боротьбу із незручним для них християнством. В країнах де гомо-пошесть набрала обертів, їхні адепти палять церкви і влаштовують гоніння тих, хто не підтримує збочення. 

Своїми неадекватними діями та поглядами ЛГБТ, без перебільшення, діють на знищення країн і цілих націй. Ті, хто стали на їхній бік та підтримують збочені лівацькі ідеї, апріорі не можуть бути патріотами України.